Express Your Feeling Here!


ShoutMix chat widget
Grab This Slider
Shout

Monday, February 7, 2011

scary or funny?




story#1
One day before I went to Terengganu for my family road trip.. I hang out with Arina.. My childhood friend :)... we were talking about ghost stories.. she told me she dreamed about pontianak [malay version] i mean it looks scary.. that's mean its not beautiful or whatnot.. pontianak tu was standing sebelah katil die.. guess what? that pontianak nak terkam die.. she freak out and.. grabbed that pontianak nails..... suddenly kuku pontiank tu patah.. lame to the max! it suppose to be scary in the end.. but it turned out to be the other way..lol!

story#2
This second story is inspired by my cousin- najiha :) credit to her:)!!! okay.. she asked me.. kenapa hantu keluar dari luar katil tu meniarap? tak jalan atau lompat?.. i was like.. bulu dah meremang.. dah lah that time malam raya.. great! she told me that kind of story.. i told her.. i dont know.. why?
she told me..(here come to the stupid, lame, funny part)
'sebab.. masa die hidup.. die ada kencing manis.. thats why kaki dia kena potong!'...... i was like [..............] blank.. lol!


story#3
Credit to Mukhriz!! 
I was doing something for rumah ungu in bilik seni..
then mukhriz datang..they were few other form 5 in the room..
mukhriz's story :"ada satu hospital... dalam hospital tu ade satu bilik no. 8.. bilik tu bila ade pesakit yang koma ditempatkan kat situ.. mesti akan mati setiap pagi tanpa sebab.. ada orang cakap bilik tu penuh dengan roh roh jahat yang ingin balas dendam atas kematian mereka.. ade orang cakap, bilik tu kene sumpah.. dan ada banyak mitos tentang bilik tu..satu hari pihak hospital setuju untuk pasang cctv dalam bilik tu.. masa tengok dalam video tu.. ade tukang cuci masuk nak bersihkan tempat tu.. keadaan normal. tapi bila tukang cuci tu nak vacuum kapet.. die pegi cabut main suis untuk life support pesakit tu.. so..mati lah orang tu.. lol! 
   

No comments:

Post a Comment